Eddie Redmayne over 'Fantastic Beasts 3' en J.K. Rowling

Eddie Redmayne over 'Fantastic Beasts 3' en J.K. Rowling

De opnames werden begin dit jaar op de eerste filmdag afgebroken.

Eerder dit jaar zat de coronacrisis de productie van Fantastic Beasts 3 flink in de weg. Op de dag dat de opnames van start gingen werden deze alweer gestopt vanwege de pandemie. Nu is er goed nieuws: de opnames zijn weer opgestart.

Dit heeft acteur Eddie Redmayne, die Newt Scamander speelt in de Potter-prequelreeks, bevestigd tegenover The Daily Mail. "De opnames waren onderbroken door de coronacrisis, maar intussen zijn we alweer aan het filmen. We worden meerdere keren per week getest, we dragen maskers tijdens de repetitie en we zitten in bubbels. Het maakt je extra voorzichtig."

Oneens met J.K. Rowling
Ook gaf de acteur aan niet te spreken te zijn over de uitlating van Wizarding World-opperhoofd J.K. Rowling. Hij keurde haar uitlating af, aangezien hij veel "trans-vrienden en collega's" heeft. Hij keurde de online haat die daarna volgde richting Rowling ook af. "Absoluut walgelijk," was zijn reactie.

Na Fantastic Beasts and Where To Find Them uit 2016 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald uit 2018 moet deel drie van regisseur David Yates op 12 november 2021 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair