Algemeen

Eddie Redmayne over 'Fantastic Beasts 3' en J.K. Rowling

De opnames werden begin dit jaar op de eerste filmdag afgebroken.

door Bram de Groot om 08:54 in Algemeen
Eerder dit jaar zat de coronacrisis de productie van Fantastic Beasts 3 flink in de weg. Op de dag dat de opnames van start gingen werden deze alweer gestopt vanwege de pandemie. Nu is er goed nieuws: de opnames zijn weer opgestart.

Dit heeft acteur Eddie Redmayne, die Newt Scamander speelt in de Potter-prequelreeks, bevestigd tegenover The Daily Mail. "De opnames waren onderbroken door de coronacrisis, maar intussen zijn we alweer aan het filmen. We worden meerdere keren per week getest, we dragen maskers tijdens de repetitie en we zitten in bubbels. Het maakt je extra voorzichtig."

Oneens met J.K. Rowling
Ook gaf de acteur aan niet te spreken te zijn over de uitlating van Wizarding World-opperhoofd J.K. Rowling. Hij keurde haar uitlating af, aangezien hij veel "trans-vrienden en collega's" heeft. Hij keurde de online haat die daarna volgde richting Rowling ook af. "Absoluut walgelijk," was zijn reactie.

Na Fantastic Beasts and Where To Find Them uit 2016 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald uit 2018 moet deel drie van regisseur David Yates op 12 november 2021 in de bioscopen verschijnen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Trans-vrienden zijn geen echte vrienden maar voelen zich vrienden en daarom moeten we ze vrienden noemen i.p.v. niet-vrienden/vreemden.

Judge

Avatar

Volgens mij heb ik iets gemist. Dus de schrijver van de Harry Potter boeken heeft iets negatiefs over travestieten gezegd? En de acteur die een rol in een film heeft die op een van die boeken gebaseerd is heeft vele travestieten als vrienden? En nu heeft die acteur een fittie met de schrijver? Het is me het nieuwtje wel. Als je even door denkt zou op deze gebeurtenis zelf een absurdistische film gebaseerd kunnen worden. Het liefst een musical waarin op het einde de schrijver zelf ook travestiet blijkt te zijn en in zingen en dansen uitbarst.

adofmirosch

Avatar

Boos op mevrouw Rowling voor het spreken van de waarheid...

Master Of Films

Avatar

Judg "Dus de schrijver van de Harry Potter boeken heeft iets negatiefs over travestieten gezegd?"
Transgenders, maar bijna goed. Smiley face

Wilskracht

Avatar

@centr1no - Zijn het dan geen Dreuzels? Off topic: Hoe kan ik dingen citeren in een reactie?

Master Of Films

Avatar

Wilskracht "Off topic: Hoe kan ik dingen citeren in een reactie?"
Goeie vraag. Dat zou ik ook willen weten.

kokosnoot

Avatar

Wordt Depp nu vervangen als Grimwald? Zou zo zonde zijn :(

Arnold_FF7

Avatar

Waarom doen ze trouwens de hele tijd benoemen wat hun vrienden zijn. Dacht dat het niks uit maak.

Vindt de hele ophef rondom Rowling belachelijk,en als ze zo boos zijn laat ze dan maar een boycot doen van alles wat zij heeft gemaakt. Ben wel klaar met dit gedoe

NieuwsFilm

meest populair