Video

Eerste trailer voor 'The Craft: Legacy'!

De horrorfilm van Blumhouse Productions verschijnt eind oktober in de bioscoop.

door Bram de Groot om 11:10 in Video
Over een maand verschijnt er een nieuwe film van Blumhouse Productions in de bioscoopzalen en dat is The Craft: Legacy, een losstaand vervolg op de film The Craft uit 1996 met namen als Robin Tunney, Fairuza Balk, Neve Campbell en Rachel True.

In de bovennatuurlijke horrorfilm The Craft: Legacy van regisseur Zoe Lister-Jones (Band Aid) zijn de hoofdrollen voor Cailee Spaeny, Gideon Adlon, Lovie Simone en Zoey Luna en zie je bijrollen van onder meer Michelle Monaghan en David Duchovny.


The Craft: Legacy vanaf 29 oktober in de bioscoop
De bioscooprelease van The Craft: Legacy komt redelijk uit de lucht vallen en valt nagenoeg samen met de video on demand-release in de States op 28 oktober. De ondertitel luidt "This Halloween, let the ritual begin" en dat geeft al aan dat we heel wat enge dingen gaan zien eind oktober.

Is deze horrorfilm van Sony Pictures iets voor jou? Check hieronder ook de filmposter!5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

David Mills

Avatar

Lijkt mij een overbodige film

Blockbuster

Avatar

Blijft een toppertje, de eerste, met Robin Tunney, Fairuza Balk, Neve Campbell en Rachel True als The Bitches Of Eastwick. Was één van de eerste dvd's die ik had samen met Godzilla, in zo'n doorzichtig hard plastic doosje. Was alleen bij SONY (toen nog Columbia/TriStar) dvd's eind jaren 90. En Warner had de eerste dvd-jaren van die kartonnen doosjes.

Ang3l

Avatar

Light as a feather, stiff as a board!

Draven

Avatar

Fairuza Balk was een topper in de eerste. Voor dat geintje met de busschauffeur (Tony Genaro) †.

Master Of Films

Avatar

De eerste film was voor mij een guilty pleasure.

NieuwsFilm

meest populair