Celebrity

Amanda Cerny in spannend nachtjurkje op Insta-foto

De B-actrice met ambities ziet er goed uit.

door FilmTotaal om 13:16 in Celebrity
De naam van de b-actrice Amanda Cerny zegt je waarschijnlijk niet zo heel veel. Ze was te zien in kleine rollen en recent dook ze op in onder meer The Babysitter: Killer Queen van Netflix.

Op Instagram maakt ze waarschijnlijk meer indruk, want daar verzamelde de mooie grappenmaker maar liefst een ruime 25 miljoen volgers. Ze tarkteert hen op uiteenlopende foto's en video's. Soms zijn het grappige zaken, maar regelmatig duikt ze op in zeer uitdagende poses.

In nachtjurkje op Instgram
Op een van haar niewste foto's zien we Amanda in een nachtjapponetje op de rand van het balkon zitten en dat levert uiteraard weer een plaatje op om te zien. En die belandde ook op haar kalender voor 2021. Een goede keuze!


Zien hoe de 29 jarige Amerikaanse Amanda eruit ziet in haar nachtjurkje? Check de foto dan op haar Instagram-pagina. Check hier overigens nog een snelle video van de shoot.

In haar IMDb=pagina valt te lezen dat ze in 2021 te zien zal zijn in de film Deported van Tyler Spindel. De komedie moet op 1 april 2021 verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair