Voltallige cast keert terug voor Netflix-vervolg 'The Babysitter 2'

Voltallige cast keert terug voor Netflix-vervolg 'The Babysitter 2'

Wederom onder de bezielende leiding van regisseur McG.

Eerder kondigde streamingdienst Netflix al aan dat er een vervolg kwam op hun verrassende hit The Babysitter uit 2017. Inmiddels zijn er meer details over de plot en de casting naar buiten gekomen.

Het vervolg speelt zich twee jaar af na het origineel waarin onze jonge held Cole een satanische cultus versloeg onder leiding van zijn oppas Bee. Hij probeert zijn verleden te vergeten en zich te concentreren op de middelbare school. Maar wanneer diens oude vijanden onverwachts opduiken, moet Cole weer de krachten van het kwaad te slim af zijn.

Bee, Allison, Max, Sonya & John
De voormalige sekteleden, bestaande uit Bella Thorne, Robbie Amell, Hana Mae Lee, Andrew Bachelor en Judah Lewis als Cole hebben allen getekend om hun rollen een tweede maal te vertolken, evenals Emily Alyn Lind als vriendinnetje Melanie en Leslie Bibb met Ken Marino als beide ouders. Het is nog onduidelijk of Samara Weaving (Bee) deel zal uitmaken van de cast, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd.

Regisseur McG (Charlie's Angels/Terminator: Salvation) zal opnieuw plaatsnemen achter de camera. Brian Duffield, scenarist van het eerste deel, zal nu enkel fungeren als uitvoerend producent. Dan Lagana zal het nieuwe script gaan pennen. Vanaf medio 2020 op Netflix te zien!

NieuwsFilm

meest populair