Video

Emma Roberts haat de feestdagen in trailer Netflix-romkom 'Holidate'

Vanaf 28 oktober te zien!

door Jan-Peter Rook om 13:55 in Video
Holidate is een nieuwe romantische komedie van Netflix over Sloane en Jackson, twee mensen die het vreselijk vinden om single te zijn tijdens de feestdagen omdat ze hier constant op worden aangesproken door hun bemoeierige familie. Wanneer de twee elkaar ontmoeten, besluiten ze het komende jaar op elke feestelijke dag elkaars 'holidate' te zijn. Check hieronder de trailer en een poster!


Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) haten de feestdagen. Ze zijn altijd single, zitten aan de kindertafel of hebben een vreselijke date mee. Wanneer ze elkaar tijdens een van de stomme kerstavonden toevallig ontmoeten, sluiten ze een pact om het komende jaar bij elke feestelijke gebeurtenis elkaars 'holidate' te zijn.

Gedeelde haat
Ze verzekeren elkaar dat ze geen enkele interesse in de ander hebben, dus er kan natuurlijk helemaal niets misgaan met dit plan. Echter, wanneer het jaar vol absurde vieringen en feestjes tot een einde komt, komen Sloane en Jackson erachter dat hun gedeelde haat voor feestdagen heeft geleid tot iets waar ze allebei van houden.

De rest van de cast bestaat uit Andrew Bachelor, Jessica Capshaw, Manish Dayal, Alex Moffat, Jake Manley, Cynthy Wu, Frances Fisher en Kristin Chenoweth. Holidate werd geregisseerd door John Whitesell (Big Momma's House 2, Deck the Halls) met een scenario van Tiffany Paulsen.

De film is vanaf 28 oktober te zien op Netflix.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair