Algemeen

'Tenet'-ster reageert op populaire fantheorie

Is Neil eigenlijk Max, de zoon van Kat?

door Jim Pedd om 08:00 in Algemeen
Acteur John David Washington reageert op een fantheorie rond Tenet. Fans denken dat Robert Pattinsons Neil eigenlijk Max is, de zoon van Kat en Sator.

Wat we weten is dat Neil de rechterhand is van de Protagonist. Ze voeren samen een bizarre missie uit, waarbij ze zowel terug als vooruit in de tijd reizen, om te voorkomen dat Sator de wereld kan laten eindigen. Over Neil weten we vrijwel niets, behalve dat hij lid is van Tenet. En dat wordt pas aan het einde van de film bevestigd. Maar is hij stiekem Max?

Misschien wel!
Washington sprak met Esquire over de fantheorie. "Ik zag dat laatst en ik ben er fan van!" aldus Washington. "Maar of het klopt? Dat weet ik niet." De echte identiteit van het personage zal misschien in een tweede film onthuld worden, als die er ooit zou kunnen komen.

"Je moet Chris [Nolan] vragen. Maar als er een nieuwe film komt en ze dat idee daarin introduceren, dan zou dat leuk zijn! We zullen zien wat er gebeurt."

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Een 2de film gaat pas gemaakt worden naar Corona tijd.

Carmine

Avatar

Geniale film. Ik heb hem 2x gezien. De film is nog ingewikkelder dan een mummy. Juist dat zorgde voor de beste special effects.
Ik vraag me af of corona 100% te verwijten valt dat die in de VS is geflopt.
Ik denk dat de mensen in de VS de film hebben gemeden omdat de hoofdrolspeler donker is.
Ze zijn daar niet gewend dat de "Protagonist" (in een zeer dure film) donker is.
Als ik mijn mening mag geven..?Washington deed het zeer overtuigend en ik ben blij dat de film industrie meer gemêleerd begint te worden. Dat mensen nu worden gecast omdat ze talent hebben en goed zijn in acteren en niet omdat ze een bepaalde huidskleur hebben of omdat ze het bed hebben gedeeld met één of andere en meerdere film-(eind) bazen (weinstein-gate). Je kan op YouTube vinden hoeveel mensen (vrouwen) Harvey en zijn broer bedanken bij de Oscars de afgelopen jaren als ze er één gewonnen hebben.
Harvey zat in de commissie van de mensen die bepaalde wie een Oscar kreeg. Ik vermoed dat als bepaalde vrouwelijke acteurs zijn seksuele behoeften wisten te stillen hij hun een Oscar beloofde. Toen er een uitbraak kwam van #metoo deden al die schijnheiligen of ze nog nooit contact hebben gehad met meneer Harvey. En jaar eerder werd hij nog altijd benoemd in elke bedankje.

NieuwsFilm

meest populair