Algemeen

Keert Chris Evans terug als slechte Captain America in 'Doctor Strange 2'?

Deze sequel lijkt een zeer bijzondere film te worden.

door Jeffrey Kouters om 16:28 in Algemeen
In Doctor Strange in the Multiverse of Madness ontdekt Benedict Cumberbatch's magiër het multiversum. De kans bestaat dat er ook een aantal alternatieve versies van de bekende superhelden op gaan duiken in de film. Zo zou Marvel onder meer een Hydra-versie van Captain America overwegen. Dat meldt de bekende primeurtjesjager Daniel Richtman via zijn Patreon.

In de Secret Empire-comics werd Captain America vervangen door een versie van zichzelf die loyaal was aan Hydra. De scène in Avengers: Endgame (2019) waar Captain America (Chris Evans) in de lift "Hail, Hydra" zegt om een aantal Hydra-agenten ervan te overtuigen dat hij bij hen hoort en hem de scepter met de Mind Stone te geven was al een duidelijke knipoog naar die comics.

Maar nu wil Marvel er mogelijk een schepje bij doen. Volgens Daniel Richtman overweegt de studio om een Hydra-versie van het geliefde personage - afkomstig uit een ander universum - op te laten duiken in de tweede Doctor Strange-film. Het gaat dan waarschijnlijk om een cameo.

Mocht dit bericht waar zijn, dan is het ook nog de vraag of Chris Evans terugkeert of dat de rol gespeeld wordt door een geheel andere acteur. Evans heeft eerder duidelijk gemaakt dat hij tevreden is met de manier waarop zijn avontuur is afgerond en alleen ja zegt tegen een eventuele terugkeer als dat verhaaltechnisch logisch is.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

Zal wel vet zijn.

leidenaar

Avatar

Las ergens op een Amerikaanse site dat het zou gaan om een kleine cameo zoals hij had in Thor 2 maar er stond spoiler bovenaan in grote letters omdat het nu verklapt wordt.

Decepticon

Avatar

Gaat denk ik niet gebeuren, Chris Evans is bij het publiek veel te geliefd als Captain America. Feige weet dat maar al te goed en dit kan slecht vallen bij het publiek.

shellghost

Avatar

Secret Empire. :O
Dat zou vet zijn. Mits goed uitgevoerd en niet zoals Civil War.

shellghost

Avatar

@Decepticon: Lees Secret Empire. Smiley face

kokosnoot

Avatar

Zou heel leuk zijn!!

Secret1994goesFilm

Avatar

Kleine cameo zou leuk zijn!
Dat we een realiteit zien waar cap inderdaad Hydra gaat.

NieuwsFilm

meest populair