Celebrity

Armie Hammer vond corona-lockdown op Kaaimaneilanden alles behalve geweldig

"De ervaring was ontzettend waardeloos."

door FilmTotaal om 21:33 in Celebrity
De Kaaimaneilanden mogen er paradijselijk uitzien, maar je hoeft er niet nú te zijn als je ervan wil genieten. The Lone Ranger-acteur Armie Hammer bracht er de eerste corona-lockdown door met zijn familie toen ze op bezoek waren bij zijn vader. Het was verre van leuk.

Tegenover British GQ vertelde de 34-jarige Amerikaan: "De ervaring was ontzettend waardeloos. Het eiland zelf ging efficiënt om met de situatie, maar ze pakten het ook zeer intens aan. De lockdown was erg draconisch, zeer streng."


Kloten
De beste man uit The Man from U.N.C.L.E. vervolgt: "Je kon nergens naartoe vliegen. In ieder geval niet naar Amerika. Alles was gesloten. En dan bedoel ik alles. De tankstations, de supermarkten. Iedereen sloot zichzelf op in hun woning."

Kennelijk werd de orde er ook hardhandig gehandhaafd. "Als je buiten bent en gezien wordt, dan ga je een jaar de bak in. Ik maak geen grap. Er was iemand die vijf minuten na de avondklok thuiskwam en hij moest vier maanden in de cel doorbrengen. Ze waren echt niet aan het kloten."

Dit bericht bekijken op Instagram

Wife took a sunset picture. I guess it's ok...

Een bericht gedeeld door Armie Hammer (@armiehammer) op


Intens
En daar zit je dan - met je ouders, vrouw en kinderen opgesloten in een woning. Het euforische blik van de Kaaimaneilanden maakten het er niet beter op. "We keken uit naar de oceaan, maar mochten er niet naartoe gaan. We keken uit naar het strand, maar mochten daar ook niet heengaan."

Hammer eindigt: "We mochten het appartement niet verlaten. Mochten niet in het zwembad. We mochten niets doen. Dus het was geconcentreerde familietijd, wat geweldig is met de kinderen. Maar ook intens."

NieuwsFilm

meest populair