Zoon van Schwarzenegger in trailer 'Echo Boomers'

Zoon van Schwarzenegger in trailer 'Echo Boomers'

De misdaadthriller is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Bij sommige families zit het acteren in het DNA. Het is dan ook niet gek dat we de naam Patrick Schwarzenegger zien opduiken in de trailer van misdaadthriller Echo Boomers.



Teleurgesteld
Hij speelt daarin Lance, een jonge man die teleurgesteld is in de wereld. Hij sluit zich aan bij een anarchistische bende die huizen van de rijken leeg rooft en daarna de boel kort en klein slaat. Zo hopen de afgestudeerde jongeren wraak te nemen op een oneerlijke economie.

Aanvoerder Mel wil niet dat Lance deel uitmaakt van zijn team, maar besluit hem het voordeel van de twijfel te geven. Maar dat kan natuurlijk niet goed blijven gaan. Wanneer ze in één van de huizen onverwachts een bewoner aantreffen, zal Lance moeten besluiten hoe ver hij wil gaan om dit leven te leiden.

Waargebeurd
Het verhaal van Echo Boomers is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Naast Schwarzenegger zien we in deze film ook Michael Shannon als leider Mel en Alex Pettyfer als bendelid Ellis.

Helaas slaat deze film de bioscopen over. Saban Films brengt Echo Boomers op 13 november als VOD uit in de Verenigde Staten.

NieuwsFilm

meest populair