Video

Zoon van Schwarzenegger in trailer 'Echo Boomers'

De misdaadthriller is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

door Timothy van Damme om 12:45 in Video
Bij sommige families zit het acteren in het DNA. Het is dan ook niet gek dat we de naam Patrick Schwarzenegger zien opduiken in de trailer van misdaadthriller Echo Boomers.Teleurgesteld
Hij speelt daarin Lance, een jonge man die teleurgesteld is in de wereld. Hij sluit zich aan bij een anarchistische bende die huizen van de rijken leeg rooft en daarna de boel kort en klein slaat. Zo hopen de afgestudeerde jongeren wraak te nemen op een oneerlijke economie.

Aanvoerder Mel wil niet dat Lance deel uitmaakt van zijn team, maar besluit hem het voordeel van de twijfel te geven. Maar dat kan natuurlijk niet goed blijven gaan. Wanneer ze in één van de huizen onverwachts een bewoner aantreffen, zal Lance moeten besluiten hoe ver hij wil gaan om dit leven te leiden.

Waargebeurd
Het verhaal van Echo Boomers is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Naast Schwarzenegger zien we in deze film ook Michael Shannon als leider Mel en Alex Pettyfer als bendelid Ellis.

Helaas slaat deze film de bioscopen over. Saban Films brengt Echo Boomers op 13 november als VOD uit in de Verenigde Staten.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Laatst Daniel Isn't Real gezien.
Er was op een gegeven moment 1 shot waarin die gast die Daniel speelt p r e c i e s op Arnold Schwarzenegger leek. (maar verder totaal niet juist).
Bleek later dus dat dat Patrick Schwarzenegger was.(Ik was me niet bewust dat Arnold uberhaubt een zoon heeft, dus dat was supercreepy.)
Die film had btw best een intressant verhaal , maar werd verpest door slecht acteerwerk (vooral van Patrick) en af en toe te ongeloofwaardig gedrag van de hoofdpersoon.

Headzz76

Avatar

Yep, interesse is gewekt

Sunspot

Avatar

Klinkt wel goed en Shannon zit wel in goeie films.

Sunspot

Avatar

@Chris23

Hij heeft er volgens mij 3, maar er is 1 zoon die veel meer op hem lijkt, die kaak en zo, is die buitenechtelijke zoon.

Master Of Films

Avatar

Ok, dus de zoon van krijgt meer aandacht, terwijl Michael Shannon de echte acteurster is. Zelfs de niet filmliefhebbers kennen hem als Zod in MoS.

Timothy

Avatar

Uiteraard is Michael Shannon de betere acteur. Maar hoofdrol - en centrale figuur - is nu eenmaal Patrick Schwarzenegger.

Draven

Avatar

Fijn als je een carriére wil maken voor jezelf en je wordt steeds gerefereerd aan "De zoon van...". Ik zie die start van een gesprek al met zijn vader die begint als een bekende scene:
"You know living with you hasn't been easy. People see me but think of you...".

Sand

Avatar

WAAR ZIJN ZIJN SPIEREN??? :p

Fan-fan

Avatar

@Master Of Films
Zoals Dennis Pennis ooit zei:
Schwarzenegger is een van de grootste namen in Hollywood; veertien letters.

NieuwsFilm

meest populair