Opvallend: 'The Godfather Part III' krijgt nieuwe titel!

Opvallend: 'The Godfather Part III' krijgt nieuwe titel!

Francis Ford Coppola's derde Godfather-film krijgt nieuwe versie.

Ondanks dat The Godfather Part III als het veruit minste deel in de trilogie wordt gezien, wist deze wel zeven Oscarnominaties in de wacht te slepen, waaronder voor Beste film. Menig fan laat het derde deel liever links liggen en geniet graag van alleen van de eerste twee films.

Nu blijkt dat er van de film van Francis Ford Coppola een director's cut gaat verschijnen i.v.m. de dertigste verjaardag van de film. De nieuwe versie heeft onder meer een nieuw begin en een nieuw einde. Coppola hoopt met de nieuwe versie de reeks een betere en passende afsluiting te geven.

Nieuwe titel voor The Godfather Part III
En deze nieuwe versie krijgt een opvallende titel, met The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone en krijgt - als het allemaal kan - een korte bioscooprelease (vermoedelijk alleen in de States) en verschijnt daarna op schijf en via Video on demand.

Via The Film Stage krijgen we een blik op de filmposter met Al Pacino als Michael Corleone, Talia Shire als Connie Corleone, Sofia Coppola als Mary Corleone en Andy García als Vincent Corleone.



NieuwsFilm

meest populair