'Venom', 'Morbius' en meer spelen zich nu ook af in het Marvel Cinematic Universe

'Venom', 'Morbius' en meer spelen zich nu ook af in het Marvel Cinematic Universe

Dat stelt althans lekker Mikey Sutton.

De Spider-Man films die Sony Pictures maakt zonder Peter Parker erin (maar met Venom, Morbius en anderen), spelen zich volgens het nieuwste gerucht af in het Marvel Cinematic Universe.

Dat stelt Mikey Sutton vandaag. Volgens hem bestaan de films van Sony technisch gezien in het Marvel Cinematic Universe. Maar er is een soort twist: de films hebben geen impact op de mythologie van het MCU, tenzij die geproduceerd zijn door Kevin Feige. Sutton schrijft zelf:
"Ze bestaan in hetzelfde universum, maar er is een 'twist'. De Spider-Man spin-offs zijn verbonden aan de Spider-Man films van Marvel Studios, die zich afspelen in het MCU. Dus technisch gezien spelen ze zich af in het MCU, maar ze zullen geen impact hebben op verhaallijnen van het MCU tenzij Feige ze produceert."
Op langere termijn kan dat behoorlijk verwarrend worden, maar de integratie is nu al duidelijk. Zo blijkt Michael Keatons Vulture een rol te hebben in Morbius van Sony. De integratie lijkt zo bezien alleen maar sterker te worden, vooral nu ook blijkt dat acteur Jamie Foxx in onderhandeling is om terug te keren als Electro.

NieuwsFilm

meest populair