Officieel: Jamie Foxx bevestigt rol 'Spider-Man 3' met interessante details

Officieel: Jamie Foxx bevestigt rol 'Spider-Man 3' met interessante details

Wat is Marvel van plan met Jamie Foxx in de derde Spider-Man film.

Gisteren werd duidelijk dat acteur Jamie Foxx terugkeert als Max Dillon / Electro in Spider-Man 3, het vervolg op Spider-Man: Far From Home uit 2019. Nu heeft de acteur het nieuws officieel bevestigd, met opvallende details.

Bij zijn (snel verwijderde) Instagram-berichtje plaatste hij heel wat koppen van websites waarop niet alleen hij, maar ook acteur Andrew Garfield als Peter Parker / Spider-Man te zien is. Ook zien we een foto met Foxx en Tom Holland, de MCU Spider-Man.

Bekijk de afbeelding
Opvallende details: Spider-Verse!
Foxx plaatste ook een (bewerkte) afbeelding uit de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2018 waarop we drie Spider-Mannen zien die kijken naar Electro. Opvallend is dat hij ook zegt dat hij dit keer niet blauw zal zijn, maar wel "1000 procent badass".

Hiermee lijkt Foxx te hinten naar het Spider-Verse, een situatie waarin we meerdere Spider-Mannen te zien krijgen. Holland, Garfield en Tobey Maguire in één film??? GAAF!

De film van Jon Watts staat gepland voor december 2021 en de opnames moeten volgens The Hollywood Reporter gewoon deze herfst aanvangen.



NieuwsFilm

meest populair