3 akelig goede films die je nu op Netflix vindt

3 akelig goede films die je nu op Netflix vindt

Akelig, maar goed. Drie tips voor films op Netflix.

Op Netflix staan heel wat uiteenlopende films en niet altijd is de sfeer in die films vriendelijk. Onderstaande drie films hebben een behoorlijke akelige sfeer, maar zijn zeker wel films om een keer te zien! Of denk jij daar anders over?

A Prayer Before Dawn (2018)

Regie: Jean-Stéphane Sauvaire | Hoofdrollen: Joe Cole, Vithaya Pansringarm en Panya Yimmumphai

Deze gevangenisfilm laat zien hoe een Britse gevangene moet zien te overleven in de Thaise gevangenis Klong Prem, het beruchte "Bangkok Hilton". De sfeer in de film is alles behalve prettig en je gunt geen mens een nachtje in zo'n verblijf.



Boyz N The Hood (1991)

Regie: John Singleton | Hoofdrollen: Ice Cube, Angela Bassett, Morris Chestnut, John Cothran Jr., Jessie Lawrence Ferguson

Deze drama/misdaadfilm van wijlen John Singleton is een topper in het genre en liet zien hoe het leven is in de gewelddadige buitenwijken in Amerika. Met mooie rollen van nagenoeg de complete cast is dit een grauwe blik op hoe het leven (toen en nu) was in die delen van de Verenigde Staten, uiteraard ook met puike muziek.



Ultras (2020)

Regie: Francesco Lettieri | Hoofdrollen: Aniello Arena, Antonia Truppo, Daniele Vicorito, Ciro Nacca

Deze originele Italiaanse Netflix-film laat de wereld van de hooligans zien in Napels, Italië en ook die wereld is behoorlijk grimmig en vaak erg akelig. De ontvangst was wat wisselend, maar als je dan toch iets wil zien over de Italiaanse (voetbal)hooligans, dan heb je hier een redelijke film te pakken.



NieuwsFilm

meest populair