Ai! Nog meer uitstel voor 'Fast & Furious 9'

Ai! Nog meer uitstel voor 'Fast & Furious 9'

Fast & Furious 9 is wederom uitgesteld.

Fast & Furious 9 is wederom vertraagd. Universal Pictures zou de film in april 2021 uitbrengen, maar nadat No Time to Die naar die maand verplaatst werd, is besloten om Fast & Furious 9 te verplaatsen naar 28 mei 2021.

Daarmee is de film meer dan een jaar uitgesteld. Oorspronkelijk zou deze op 22 mei 2020 uitkomen in de bioscopen, maar op 12 maart verschoof Universal Pictures de geplande releasedatum naar 2 april 2021. Nu is er dus nog eens uitstel voor de nieuwste knotsgekke film rond Dominic Toretto en zijn crew.

Het verhaal
Dom Toretto heeft in de film een heel rustig leven met Letty en zijn zoontje Brian. Maar ze weten dat gevaar altijd achter de horizon schuilt, en hun vredige leven bedreigt. Ditmaal dwingt die dreiging Dom de zondes uit zijn verleden onder ogen te komen, als hij zijn geliefden zou willen redden.

En dus gaan Dom en zijn crew aan de slag om een plan dat de wereld zou kunnen verwoesten tegen te houden. Daarbij werken ze samen om de meest vaardige moordenaar en high-perfomance chauffeur die ze kennen te verslaan: een man die ook de verloren gewaande broer van Dom blijkt te zijn, Jakob.

NieuwsFilm

meest populair