Tom Holland kondigde 'Spider-Verse' (met Garfield en Maguire) al zwijgzaam aan

Tom Holland kondigde 'Spider-Verse' (met Garfield en Maguire) al zwijgzaam aan

Grappig-filmpje: Tijdens de promotie van Spider-Man: Far From Home laat Tom Holland in stilte stiekem weten dat het Spider-Verse er aankomt.

Als fan van de Spider-Man comics en films en de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse is het nu genieten met al het nieuws en geruchten over de komst van het Spider-Verse in het Marvel Cinematic Universe.

In dat Spider-Verse zien we meerdere Spider-Mannen en nu lijkt het erop dat we de huidige Spidey-acteur Tom Holland samen zullen zien met de acteurs Andrew Garfield en Tobey Maguire die de rol eerder speelden.

Tijdens de promotie van Spider-Man: Far From Home uit 2019 leek Holland het al een beetje aan te kondigen. Check onderstaande video maar, waarin Holland zonder enige moeite niet ingaat op de vraag of er een Spider-Verse in het verschiet ligt.


Groots Spider-Man filmuniversum
Het lijkt er verdacht veel op dat het debuut van Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe uiteindelijk een groots Sony Pictures Universe of Marvel Characters lanceert. Na Venom uit 2018 verschijnen in 2021 de titels Morbius, Venom: Let There Be Carnage en de derde Spider-Man film. Wie weet bevindt die laatste zich nu echt in Sony's universum.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair