3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Amazing Spider-Man (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Webb | Cast: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, e.a.
Pieter Parker, een tiener uit New York, wordt op een dag door een radioactieve spin gebeten en krijgt zo bijzondere krachten. Hij besluit deze krachten te gebruiken om de misdaad te bestrijden. Wanneer een wetenschapper tijdens een experiment verandert in een kwaadaardig reptielmonster, komt Peter in actie om hem te stoppen.

The Exorcist (1973)
Bekijk de afbeeldingRegie: William Friedkin | Cast: Ellen Burstyn, Max von Sydow, Linda Blair, e.a.
Actrice Chris McNeil maakt zich zorgen om haar twaalfjarige dochter Regan die zich steeds vreemder begint te gedragen. Ze vermoedt dat haar dochter in de ban is van een boze geest. Nadat blijkt dat psychiaters haar niet te kunnen helpen, doet McNeil een beroep op twee priesters om te proberen de demon uit te drijven.

Nocturnal Animals (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Ford | Cast: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Armie Hammer, e.a.
Susan, een succesvolle, maar ongelukkige kunsthandelaar ontvangt op een dag een pakketje met daarin een boek. Het blijkt van haar ex-man Edward te zijn, van wie twintig jaar geleden gescheiden is. Als Susan de roman, die gaat over een uit de hand gelopen gezinsvakantie, begint te lezen, komen al snel de nodige traumatische herinneringen bij haar boven drijven.

NieuwsFilm

meest populair