Gerucht: Meerdere Jokers in een 'Joker'-vervolg

Gerucht: Meerdere Jokers in een 'Joker'-vervolg

Arthur Fleck zou wat mensen geïnspireerd hebben.

Er is nog geen officiële aankondiging geweest van een vervolg op Joker. Of die film er komt hangt ook vooral af van regisseur Todd Phillips en natuurlijk acteur Joaquin Phoenix.

Volgens Daniel Richtman is die film al een zekerheid en wordt er aan gewerkt. In de film zouden zelfs meerdere Jokers voorkomen. Gotham City is in de film iets verder gekomen na de gewelddadige opstand waarbij Thomas en Martha Wayne om het leven kwamen. Er zijn meerdere Joker opgestaan, die zich hebben laten inspireren door Arthur Fleck.

Andere Jokers
Het is een interessant gerucht, met name omdat Todd Phillips in het verleden wel eens zei dat Fleck misschien niet de Joker is die uiteindelijk de aartsvijand van Batman wordt. Dat zou al kunnen impliceren dat er meerdere schurken opstaan die zich als Joker verkleden en een daarvan zou uiteindelijk een echte Batman-vijand kunnen worden.

Voorlopig is het echter allemaal weinig meer dan een gerucht waar weinig substantie in zit. De terugkeer van Phoenix is bijvoorbeeld allerminst zeker. De acteur ging juist akkoord omdat er maar één film gemaakt zou worden. Toch zou Warner de acteur 50 miljoen dollar hebben geboden voor die mogelijke terugkeer.

NieuwsFilm

meest populair