'Ghostbusters'-acteur Rick Moranis op klaarlichte dag bruut aangevallen

'Ghostbusters'-acteur Rick Moranis op klaarlichte dag bruut aangevallen

De nodige Hollywood-sterren laten van zich horen.

Rick Moranis, voornamelijk bekend van Ghostbusters en Honey, I Shrunk the Kids, is afgelopen vrijdag op klaarlichte dag uit het niets door een toevallige voorbijganger aangevallen. De acteur kreeg een keiharde klap op zijn gezicht, maar hier zijn wel beelden van, die hieronder ook zijn te zien.

De nietsvermoedende 67-jarige Moranis hield een ochtendwandeling in New York, toen hij plotsklaps werd geslagen. De acteur zocht daarna medische hulp, voor de pijn die hij aan zijn hoofd, rug en rechterheup heeft opgelopen. Hij liet zelf wel weten geen ernstige klachten te hebben opgelopen, maar heeft wel een klacht bij de politie ingediend. Zij deelden dan ook de onderstaande beelden, in de hoop de dader te kunnen pakken.



Andere beroemdheden
Op Twitter wordt er dan ook razend gereageerd, ook door andere bekende acteurs. Zo schrijft o.a. Chris Evans dat zijn bloed kookt, terwijl Josh Gad zegt dat er geen woorden zijn voor zijn woede. Ryan Reynolds, die nog niet zo heel lang geleden een reclamespotje opnam met Moranis, is dan weer opgelucht dat het goed gaat met de acteur. Bekijk hun tweets hieronder.







NieuwsFilm

meest populair