Celebrity

'Ghostbusters'-acteur Rick Moranis komt uit pensioen voor reclamespotje met Ryan Reynolds

Maar echt veel hoeft hij niet te doen...

door FilmTotaal om 12:41 in Celebrity
Ryan Reynolds is niet alleen een bekend acteur, hij is ook mede-eigenaar van meerdere bedrijven. Zo verkocht hij recentelijk nog zijn Aviation Gin voor maar liefst 610 miljoen dollar. Ook heeft hij een hoge positie bij het telecombedrijf Mint Mobile. In het meeste recente reclamespotje van dit bedrijf krijgt hij versterking van een andere beroemde Canadees, namelijk Rick Moranis.

Moranis, bekend van cult-films zoals Ghostbusters en Honey, I Shrunk the Kids, is al zo'n 23 jaar met pensioen, toen hij het acteren achter zich liet om zich te focussen op zijn kinderen nadat zijn vrouw was komen te overlijden. Hij keert echter terug voor een nieuw Honey, I Shrunk the Kids-avontuur, namelijk de fourquel Shrunk, waarin hij opnieuw in de huid zal kruipen van zijn personage Wayne Szalinski.

Spotje
In het tv-spotje denkt Moranis dat hij om een specifieke reden is gevraagd, maar op typische Reynolds-wijze zegt de 6 Underground-acteur dat hij Moranis allemaal maar heeft gevraagd omdat hij een grote fan van hem is. Het reclamespotje is hieronder te bekijken.Reynolds is buiten het promoten van zijn telefoonbedrijf ook gigantisch druk bezig met acteren. Zo heeft de acteur maar liefst getekend voor 10 projecten, zoals o.a. The Croods 2, Free Guy en The Hitman's Wife's Bodyguard.

NieuwsFilm

meest populair