Jeff Goldblum speelt bekende 'Jurassic Park'-scène na met Sam Neill

Jeff Goldblum speelt bekende 'Jurassic Park'-scène na met Sam Neill

De 67-jarige acteur maakt een belofte aan zijn fans waar...

Laten we eerlijk zijn, het is 'leuk' om volgend jaar in Jurassic World: Dominion weer Chris Pratt en Bryce Dallas Howard terug te zien, maar iedereen wacht natuurlijk op dat nostalgische weerzien met het originele trio Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum!

Ze zitten momenteel middenin de (hervatte) opnames, maar hebben ook de tijd genomen om deelname aan de aanstaande Amerikaanse presidentsverkiezingen in november te promoten door kiezers aan te sporen zich te registreren en online stembiljetten aan te vragen.

Goldblum beloofde dat als 1.000 mensen dat zouden doen via een door hem verstrekte link, hij een bekende scène uit Jurassic Park zou naspelen. De fans hebben gehoorzaamd en de acteur dus ook. Samen met Neill speelt hij enigszins grappend het oorspronkelijke 'chaos theory'-moment na met het glas water, terwijl Dern op de achtergrond verbaasd toekijkt.

Daarnaast heeft Goldblum een tweede belofte gedaan dat bij de volgende 1.000 stemacties op dezelfde link, hij nóg een recreatie zal maken.

UPDATE: Jurassic World: Dominion van terugkerend regisseur Colin Trevorrow is inmiddels met een heel jaar opgeschoven naar juni 2022.



NieuwsFilm

meest populair