Gave nieuwe beelden Ryan Reynolds' 'Free Guy'

Gave nieuwe beelden Ryan Reynolds' 'Free Guy'

Ryan Reynolds speelt een bijzonder personage ditmaal.

Acteur Ryan Reynolds is te zien in de eerste trailer voor Shawn Levy's aankomende film Free Guy. Naast Reynolds is ook Jodie Comer in een van de hoofdrollen te zien.

In de komediefilm, die van 20th Century Studios en Walt Disney Studios is, zien we Reynolds de hoofdrol spelen. Hij is Guy, een niet-speelbaar achtergrondpersonage dat werkt als bankmedewerker in een populaire open world videogame. Dankzij code die ontwikkeld wordt door de losgeslagen programmeurs Milly (Comer) en Keys (Joe Keery) wordt Guy volledig zelfbewust en neemt hij het op zich om als held van het verhaal aan de slag te gaan. Hij wil koste wat het kost zien te voorkomen dat zijn spelwereld voor eeuwig gesloten wordt.

Bioscooprelease of niet?
De release van Free Guy staat gepland voor 21 december 2020. Dat zou betekenen dat de film dus gewoon een bioscooprelease krijgt. Maar in werkelijkheid hangt dat natuurlijk af van de ontwikkelingen rond het coronavirus. Mochten er niet voldoende bioscopen geopend zijn, dan kan de film mogelijk online uitgebracht worden op Disney+, of behoorlijk uitgesteld worden. Hieronder de nieuwe trailer!



NieuwsFilm

meest populair