James McAvoy (Split) moet hoofdrol volledig improviseren in thriller 'My Son'

Alle acteurs in de film krijgen het script, behalve McAvoy!

James McAvoy en Claire Foy zullen de hoofdrollen spelen in de Engelstalige remake van de Franse thriller My Son. STXfilms heeft de wereldwijde rechten van die film weten te bemachtigen.

McAvoy speelt een man wiens zoon vermist raakt, wat ertoe leidt dat hij afreist naar de plaats waar zijn ex-vrouw (Foy) woont. Om een man te spelen wiens hele leven op dat moment een mysterie is, zal McAvoy het moeten doen zonder script en dialoog. Zijn personage zal zich enkel bewust zijn van de basale aspecten van het verhaal, waardoor hij moet improviseren op het moment dat de scene wordt gefilmd. De rest van de cast en crew beschikt wel over het script.

De oorspronkelijke film uit 2017 werd geregisseerd door Christian Carion. Guillaume Canet speelde in deze versie de rol die McAvoy nu heeft. Ook hij moest het doen zonder script. Carion zal ook de Engelstalige versie regisseren.

Een uniek gegeven
De opnames van de film moeten begin november van start gaan in Schotland. Producenten zijn Carion, Laure Irrman, Vincent Maraval, Brahim Chioua, Rebecca O'Brien en Marc Butan.

NieuwsFilm

meest populair