Netflix maakt nieuwe 'Alice in Wonderland' zonder Johnny Depp

Netflix maakt nieuwe 'Alice in Wonderland' zonder Johnny Depp

Na de Disney-films met Johnny Depp nu een nieuwe uitvoering.

In 2010 verscheen van Walt Disney de bijzonder succesvolle sprookjesfilm Alice in Wonderland en deze kreeg in 2016 het zwakke vervolg Alice Through the Looking Glass, allebei met Johnny Depp. Nu gaat Netflix aan de slag met het personage Alice Kingsleigh en dat moet uitmonden in een compleet andere uitvoering.

Het is actrice Sabrina Carpenter die de hoofdrol gaat spelen in de film Alice in Wonderland en dit keer moet het een musicalfilm worden. De jonge actrice / zangeres timmert flink aan de weg en was al te zien in de tv-serie Girl Meets World en was in 2018 te zien in een bijrol in The Hate U Give.

Sabrina Carpenter produceert Alice in Wonderland ook
Het verhaal van de nieuwe Alice in Wonderland speelt zich af in de huidige tijd en dat is niet vaak de situatie in verfilmingen van het boek. Het avontuur zal zich ook niet in een fantasiewereld afspelen, maar tijdens een muziekfestival met de naam Wonderland. Dit wordt duidelijk via The Hollywood Reporter.

De 21 jarige Carpenter is een bezig bijtje, aangezien ze ook een eigen productiemaatschappij heeft onder de naam At Last Productions. Het script wordt geschreven door Ross Evans.



NieuwsFilm

meest populair