Algemeen

Depp test voor Sweeney Todd

door FilmTotaal op 16.08.2006 om 13:51 in Algemeen
Johnny Depp heeft een stemtest gedaan voor de verfilming van Sweeney Todd. De musical ging in 1979 in premiere, won al acht Tony Awards en wordt momenteel weer opgevoerd op Broadway. Aangezien Tim Burton de filmversie regisseert, gingen de geruchten dat Depp de hoofdrol op zich zou nemen al langer rond, maar componist Stephen Sondheim vreest nu dat de stem van Depp wellicht te rock 'n roll is voor de rol.

Sweeney Todd vertelt over een kapper wiens klanten zelden de uitgang halen. Wanneer hij zijn gruwelijke daden opbiecht aan een vrouw waar hij veel om geeft, besluiten ze er een handeltje van te maken. Ze verwerkt het vlees van zijn slachtoffers in pasteitjes die een gat in de markt blijken te zijn. De film moet in 2008 verschijnen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Axeqlusive

Avatar

Zoiets kan echt alleen maar uit de handen gaan voortvloeien van Tim Burton in de filmversie ook, klinkt weer heerlijk bizar... en Depp gaat dat vast redden.

FerryvD

Avatar

Weer een rol met scharen :D klinkt interresant.

Michaell

Avatar

AxeMan "Zoiets kan echt alleen maar uit de handen gaan voortvloeien van Tim Burton in de filmversie ook, klinkt weer heerlijk bizar... en Depp gaat dat vast redden."

Helemaal mee eens! Wordt echt iets om naar uit te kijken.

nicholaszen

Avatar

Het verhaal van pasteitjes met mensenvlees erin verwerken.. schijnt een waargebeurd verhaal te zijn.. Ik weet niet of het een kapper betreft en dergelijke.. maar dat het wel ergens gebeurd is..

NieuwsFilm

meest populair