Eerste beelden Tom Hanks in 'News of the World' van 'Captain Phillips'-regisseur

Eerste beelden Tom Hanks in 'News of the World' van 'Captain Phillips'-regisseur

Hanks werkt opnieuw samen met Paul Greengrass!

Universal Pictures heeft vandaag de eerste tv-spot vrijgegeven van western-drama News of the World). Tom Hanks speelt de hoofdrol en Paul Greengrass regisseert. De twee werkten eerder met veel succes samen aan dramafilm Captain Phillips.

News of the World is gebaseerd op het gelijknamige boek van Paulette Jiles uit 2016. Luke Davies (Lion) schreef het script van de film, die zich vijf jaar na het einde van de Amerikaanse burgeroorlog afspeelt. Hanks speelt Captain Jefferson Kyle Kidd, een weduwnaar en veteraan van drie oorlogen. Hij reist nu van dorp naar dorp om het wereldnieuws te brengen naar Amerikanen die geen benul hebben van wat er buiten hun woonplaats gebeurt. Tijdens zijn tocht door de staat Texas ontmoet hij Johanna (Helena Zengel), een 10-jarig meisje dat zes jaar eerder door de Kiowa-Indianen werd geadopteerd en als een van hun eigen werd opgevoed. Johanna wordt na al deze jaren echter gedwongen om terug te keren naar haar biologische oom en tante. Kidd moet haar veilig thuis zien te brengen, maar dat gaat niet zonder de nodige tegenslagen.

Kerstrelease?
De film zou rond de kerstdagen moeten uitkomen, maar we weten inmiddels allemaal dat we geplande releasedata met een flinke korrel zout moeten nemen. Ook is het nog maar de vraag of de bioscopen zal bereiken, of uiteindelijk belandt op een van de grotere streamingdiensten. Een volledige trailer wordt spoedig verwacht.



NieuwsFilm

meest populair