Algemeen

Moeder Aarde in grote problemen in 'Jurassic World: Dominion'

Teleurstelling bij cast & crew is groot na uitstel van derde Jurassic World.

door Bram de Groot om 10:14 in Algemeen
Gisteren werd bekend dat Jurassic World: Dominion met een jaar is uitgesteld en dus niet aankomende zomer in de bioscopen verschijnt. Het wordt pas de zomer van 2022. Online kwam er van onder meer de regisseur en Chris Pratt een reactie.

Als eerste Pratt. De acteur liet zijn teleurstelling niet blijken, maar kwam met een krachtige tekst: "Dertig jaar Jurassic mondt uit in één epische eindfilm. Net als de legendarische monsters van 65 miljoen jaar geleden, zal ook deze film DE AARDE REGEREN. #JurassicWorldDominion."


Regisseur geeft uitleg
Regisseur Colin Trevorrow gaf troostende woorden: "De afgelopen drie maanden heb ik met een buitengewone cast en crew gewerkt aan een film die we graag met de wereld willen delen. Ook al zullen we nog wat langer moeten wachten, het zal het allemaal waard zijn. Laten we tot die tijd gezond blijven en voor elkaar zorgen." Vanaf 10 juni 2022 moet Dominion in de wereldwijde bioscopen te zien zijn.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Hierbij dan ook mijn reactie:
“Da’s wel mooi k*t. Had me er op verheugd”.
Maar net als met alle andere grote blockbusters die worden doorgeschoven, nu krijgen andere kleinere producties wel weer wat meer kans om te shinen. Ben benieuwd hoe zich dit ontwikkeld.

Xenolicker

Avatar

Alsof dat nog niet erg genoeg is liggen nu ook de opnames weer stil omdat er weer wat mensen de corona te pakken hebben.

Indy5

Avatar

Schijnbaar zijn die mensen niet besmet wat bleek uit hertest.Maar uit voorzorg 2 weken productiestop volgens protocol van Universal.Hoeven nog maar 3/4 weken en dan de post-production in.Het aftellen kan beginnen....

GreenHornet

Avatar

laat de film gewoon afspelen tijdens de Corona crisis dan kan elke acteur gewoon een mondkapje dragen.

Xenolicker

Avatar

^ Indy5 > Ik ben al lang gestopt met het 'aftellen' van films... Sinds de corona is mijn nieuwe motto nu: 'Wanneer het ooit komt, dan komt het'. (In het Spaans zou dat waarschijnlijk beter klinken maar ik weet de vertaling niet, die zal in ieder geval vast niet 'Que Sera, Sera' zijn.

Indy5

Avatar

@Xenolicker : Cuando llega, llega.

Gregbelgie

Avatar

Da is echt klote! Ze zullen safe willen spelen omtrent opbrengsten want ik geloof niet dat de cinema’s tegen de zomer volle toeren gaan draaien , ik kan er ergens wel begrip voor opbrengen ook voor de toekomst van deze films maar deze gaat 1 van de beste worden na jurassic park 1

NieuwsFilm

meest populair