Algemeen

Dino's krijgen mondkapjes na vals corona-alarm bij 'Jurassic World 3'

De camera's gaan weer uit bij Jurassic World: Dominion...

door Bram de Groot om 11:18 in Algemeen
Deze week werd duidelijk dat Jurassic World: Dominion een jaar later in de bioscoop verschijnt dan gepland en dat is uiteraard flink balen voor de fans. Nu liggen ook de opnames even stil vanwege positieve coronagevallen onder de medewerkers.

Dit maakte regisseur Colin Trevorrow bekend via Twitter en hij deed er redelijk luchtig over aangezien het vals alarm bleek. Bij een tweede ronde bleken er namelijk enkel negatieve tests. Iets wat merkwaardig en een gelukje tegelijkertijd. Trevorrow bij de foto van de dino met mondkapje op:


"Werd wakker met het nieuws dat we een paar positieve coronavirus-tests hadden bij Jurassic World: Dominion. Alle testen waren kort daarna negatief, maar vanwege onze veiligheidsprotocollen zullen we twee weken pauzeren. Snel terug."4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

walter_sobchak

Avatar

Interessante keuze om die dino haren te laten hebben... geen idee of het accuraat is volgens de laatste inzichten, maar het viel me wel meteen op.

ThysRomani

Avatar

Mij dus ook, walter_sobchak. Eerste keer dat ik het zie. Of het accuraat is, is een tweede, maar oogt prima!

Indy5

Avatar

De productie ligt weer stil, wel toevallig nu de release met een jaar is uitgesteld.Maar ze hoeven nog maar een kleine 3/4 weken and thats a wrap!!

Goku32

Avatar

Walter sommige dino,s hadden haren

NieuwsFilm

meest populair