Video

Grappige teaser/poster voor 'The Addams Family 2' vol sarcasme en zelfspot

De makers doen in elk geval niet alsof ze vernieuwend zijn...

door Arjen Rooseboom om 06:00 in Video
Hoewel de kritieken gemengd waren (verhaal en script matig, animaties en stemmenwerk uitstekend) wist het familiepubliek The Addams Family vorig jaar prima te vinden. De totaalscore eindigde op $203 miljoen dollar tegenover een budget van $24 miljoen dollar.

MGM Studio's kondigde onlangs via een promo op TWITTER een tweede deel aan. Deze moet uiteraard gaan verschijnen met Halloween in 2021.

Regisseurs Greg Tiernan en Conrad Vernon keren terug, evenals castleden Oscar Isaac (Gomez), Charlize Theron (Morticia), Chloë Grace Moretz (Wednesday), Finn Wolfhard (Pugsley), Nick Kroll (Uncle Fester), Snoop Dogg (Cousin IT) en Bette Midler (Grandma). Plotdetails zijn nog niet onthuld, maar dat zal zoals gewoonlijk niet lang meer duren.

Gewoon voor het geld
De PR-afdeling laat voorlopig zien over genoeg zelfspot te beschikken met een poster waar het sarcasme vanaf druipt. We zien een totaal emotieloze Wednesday Addams tegen een knalgele achtergrond staan, vergezeld door enkel een 2 en de slogan "Een vervolg. Wat origineel".


De voorganger maakte een paar gewaagde keuzes in het presenteren van de personages en zat vol callbacks naar de hedendaagse maatschappij, de televisieserie(s) en de vroegere 90's films van Barry Sonnenfeld.

Bekijk ook een teaser trailer waarin een dubbelzinnige verwijzing naar het coronavirus verwerkt zit (lees maar mee met de eerste 17 seconden)1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair