Sylvester Stallone terug als Rambo... in Mortal Kombat!!

Sylvester Stallone terug als Rambo... in Mortal Kombat!!

Na een reeks anders filmpersonages kun je binnenkort ook met John Rambo vechten tegen personages als Scorpion en Liu Kang.

De geruchten gingen al even, maar Warner Bros. Games heeft vandaag officieel aangekondigd dat John Rambo een van de nieuwe speelbare personages wordt in het spel Mortal Kombat 11 Ultimate. Twee andere nieuwe toevoegingen zijn fanfavorieten Mileena en Rain. In het te gekke promofilmpje hieronder zie je alle drie de personages in actie.

De toevoeging van Rambo is op zichzelf al een geweldig gegeven, maar de kers op de taart is dat Sylvester Stallone zelf de stem zal inspreken van het personage! Dit in tegenstelling tot de recente toevoeging van Terminator, waarbij Arnold Schwarzenegger de stem aan iemand anders overliet. Binnenkort kun je het dus als Rambo opnemen tegen de Terminator... hoe cool is dat?!

Meer filmpersonages op komst?
Nu we inmiddels kunnen spelen met populaire filmpersonages als RoboCop, Terminator, Spawn en Rambo is het natuurlijk gissen naar de volgende toevoegingen. Wie zouden jullie een logische toevoeging vinden aan het duistere Mortal Kombat-universum? Blade? Hannibal Lecter? Chuck Norris??

Op 17 november a.s. komt de zogenaamde Kombat Pack 2 met Rambo, Mileena en Rain uit.



NieuwsFilm

meest populair