Doctor Strange zit in 'Spider-Man 3', maar waarom?

Doctor Strange zit in 'Spider-Man 3', maar waarom?

Doctor Strange krijgt een nieuwe mentor. Grote vraag is: waarom?

Gisteren verscheen er groot nieuws dat Doctor Strange te zien zal zijn in Spider-Man 3 en dat betekent nog al wat, en bevestigt eigenlijk ook wat velen al dachten. Het Spider-Verse zal uit de doeken gedaan worden. Maar hoe?

In bijvoorbeeld de comics en in de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse is er een andere uitleg over het ontstaan van het Spider-Verse en de verwachting is dat er voor het Marvel Cinematic Universe ook een nieuwe weg naar het Spider-Verse gecreëerd wordt om de verrassing erin te houden.

Sleutelrol Doctor Strange
Doctor Strange van acteur Benedict Cumberbatch speelt daarin uiteraard de sleutelrol. Strange kan namelijk door het Multiverse reizen en zal in Spider-Man 3 Tom Hollands Peter Parker (of een andere Spider-Man?) helpen bij een situatie die er in de film gaat voortdoen. Dit kan bijvoorbeeld de aanwezigheid van een nieuwe slechterik zijn.

Duidelijk is in ieder geval wel dat Strange hoogstwaarschijnlijk de vele Spider-Mannen bij elkaar gaat brengen. De grote vraag is uiteraard welke Spider-Mannen we gaan zien.

Er zijn geruchten dat de Spider-Mannen van Tobey Maguire en Andrew Garfield terugkeren, maar wie weet zien we ook wel Spider-Gwen, Spider-Ham of Spider-Man Noir. Er zijn er honderden om uit te kiezen.

Start van een clash met SInister Six?
De Spider-Verse zorgt ervoor dat de verschillende Spider-Mannen gezamenlijk tegen een grote, sterke tegenstander kunnen vechten. Nu zouden het ook meerdere tegenstanders kunnen zijn.

Wat zou er een grotere uitdaging zijn dan dat we een clash krijgen tussen een aantal Spidey's en de Sinister Six? De derde Spider-Man solofilm moet in december 2021 verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair