Gerucht: Ryan Reynolds vervangt Johnny Depp in 'Pirates of the Caribbean'

Gerucht: Ryan Reynolds vervangt Johnny Depp in 'Pirates of the Caribbean'

En dan uiteraard niet als Jack Sparrow, maar wel de mannelijke hoofdrolspeler.

Dit is een gerucht om met een korreltje zout te nemen, maar er is nu het gerucht dat de mannelijke hoofdrolspeler voor de volgende Pirates of the Caribbean-film is gevonden. En dat moet Ryan Reynolds worden. Uiteraard niet als Jack Sparrow, is te hopen.

Het is geruchtenmaker Daniel Richtman die met dit bericht komt en deze voegt zich bij nog schimmigere geruchten dat Robert Downey Jr. en Karen Gillan ook in beeld zouden zijn voor de film waarin Margot Robbie de hoofdrol moet gaan spelen.

Of Johnny Depp terugkeert is lang niet zeker, maar de verwachting is dat dit dan om een cameo zou gaan. Het zou ook kunnen dat zijn verhaal verdergaat in een andere Pirates-film die ook in ontwikkeling is.

Groot Disney-project
Dat Reynolds grote rollen zou kunnen gaan spelen in Disney-films zou geen onverwachte wending zijn. De acteur zal ongetwijfeld de nodige gesprekken hebben gehad, mede doordat Disney en Marvel Studios eigenaar werden van zijn Deadpool-films waarin hij niet alleen te zien is, hij is namelijk ook een van de producenten.

Reynolds werd eerder in verband gebracht met de hoofdrol in Disney's live action-remake Atlantis: The Lost Empire. Ook dit is een gerucht uit de koker van Daniel Richtman. Wat betreft Reynolds' rol in Pirates of the Caribbean 6... We gaan het vanzelf horen!

NieuwsFilm

meest populair