Mark Ruffalo over dat hij de Hulk nog altijd speelt

Mark Ruffalo verving Edward Norton als de Hulk en hij heeft nog geen afscheid genomen.

In 2008 speelde acteur Edward Norton eenmalig de rol van Bruce Banner a.k.a. de Hulk in The Incredible Hulk. Toen in 2012 The Avengers verscheen was het Mark Ruffalo die hem verving en nog altijd is deze acteur degene die de Green Goliath tot leven mag brengen.

"Ik had er nooit bij mogen zijn." zei Ruffalo tegen Variety nadat hij de vraag kreeg of hij zichzelf nog wel eens in de arm knijpt als hij op de set van een Marvel-film staat. Ruffalo gaf aan dat hij alles te danken heeft aan zijn vrouw die hem in zijn vroege carrière pushte om er meer uit te halen en niet te blijven hangen in een kleinschaliger theaterleven.

"Ja. Elke keer als ik zeur van 'Godverdomme, hoe lang wachten we nog voordat we kunnen starten?', dan heb ik zoiets van: 'Hé, onthoud dat je hier niet eens hoort te zijn.' Snap je," aldus de acteur. "Ik herinner me gewoon dat ik dankbaar moest zijn, want ik kan het nog steeds niet geloven. Ik blijf nog steeds denken: 'Ze gaan me uit de club gooien. Ik hoor hier sowieso niet te zijn, en ze zullen het allemaal door gaan krijgen.'"

She-Hulk: terugkeer van Mark Ruffalo
Ondanks dat Avengers: Endgame voor de belangrijkste Avengers het einde betekende keert de Hulk van Ruffalo in ieder geval terug in de Disney+ serie She-Hulk waarin hij de rol waarschijnlijk gaat overdragen aan de vrouwelijk Hulk van actrice Tatiana Maslany (Stronger, Destroyer). Vermoedelijk in 2022 te zien.

NieuwsFilm

meest populair