Verhaallijn voor 'Ready Player Two' is bekend

Eerste verschijnt het boek, daarna de film?

In 2018 was Ready Player One van Steven Spielberg een mooi succes. De scifi-boekverfilming noteerde een prima $600 miljoen wereldwijd en werd sterk ontvangen.

Op 24 november 2020 verschijnt het vervolg, in boekvorm van opnieuw auteur Ernest Cline. Tijdens New York Comic Con werd de synopsis voor Ready Player Two onthuld:


Ben je er klaar voor? Daags na het winnen van de wedstrijd van OASIS-oprichter James Halliday doet Wade Watts een ontdekking die alles verandert.

Verborgen in de gewelven van Halliday, wachtend op zijn erfgenaam, ligt een technologische vooruitgang die de wereld opnieuw zal veranderen en de OASIS duizend keer wonderbaarlijker - en verslavender - maakt dan zelfs Wade voor mogelijk had gehouden. Er komt een nieuw raadsel en een nieuwe zoektocht bij - een laatste paasei van Halliday, dat verwijst naar een mysterieuze prijs.

En er wacht een onverwachte, onmogelijk krachtige en gevaarlijke nieuwe rivaal. Iemand die miljoenen zal doden om te krijgen wat hij wil. Wade's leven en de toekomst van de OASIS staan opnieuw op het spel, maar deze keer staat ook het lot van de mensheid op het spel.

Komt de film Two?
Verder wordt het verhaal "liefdevol nostalgisch en waanzinnig origineel zoals alleen Ernest Cline het kon bedenken" genoemd en neemt Ready Player Two ons opnieuw mee op een "fantasierijk, razendsnel, actievol avontuur door zijn geliefde virtuele universum." Of er ook een film komt? Dat zal onze toekomst uitwijzen.

NieuwsFilm

meest populair