Komt er een 'The Good Shepherd' vervolg?

Komt er een 'The Good Shepherd' vervolg?

Acteur en regisseur Robert De Niro hoopt van wel!

Robert De Niro, voornamelijk bekend als acteur, heeft ook al twee films ingeblikt. Hij regisseerde namelijk A Bronx's Tale en The Good Shepherd. Recentelijk werd hem gevraagd of hij weer achter de camera zou willen staan.

De 77-jarige De Niro zei toen dat hij graag een sequel zou willen maken op The Good Shepherd, waar o.a. Matt Damon, Angelina Jolie en De Niro zelf in te zien zijn. De film, die in 2006 uitkwam, gaat over het ontstaan van de CIA en volgens De Niro is er nog genoeg materiaal om met een goed vervolg te komen.

Hoop
Zo zegt De Niro: ''Ik zie mezelf eerlijk gezegd niet meer dan vijf films regisseren, maar ik zie wel wat op mijn pad komt. Als ik iets vind waar ik gepassioneerd door ben, of een of ander goed verhaal dat de moeite waard is om te verfilmen, laat ik het niet gaan''.

"Ik heb al opnieuw proberen samen te werken met Eric Roth, de scenarist van The Good Shepherd, maar helaas kwam het project maar niet van de grond. Ik hoop toch dat het er nog van komt. Stel dat iemand me benadert die niet weet wat hij met zijn geld moet doen en me voorstelt om een The Good Shepherd-sequel te maken, dan doe ik het meteen''.

NieuwsFilm

meest populair