'The Hunger Games' wordt heel anders door de prequel 'The Ballad of Songbirds and Snakes'

'The Hunger Games' wordt heel anders door de prequel 'The Ballad of Songbirds and Snakes'

The Ballad of Songbirds and Snakes bevat sowieso andere Hunger Games.

De volgende Hunger Games-film zal de vier films die we tot nu toe gezien hebben alleen maar beter maken. Straks brengt Lionsgate ons The Ballad of Songbirds and Snakes, naar het gelijknamige boek van schrijfster Suzanne Collins.

Het boek speelt zich af tijdens de tiende Hunger Games en volgt een jonge Coriolanus Snow, de voornaamste schurk van de vier films die we tot nu toe zagen. Hij is een mentor voor Lucy Gray baird, tribuut voor District 12. Zelfs voordat het boek uitgegeven werd, maakte Lionsgate al bekend dat er een film zou komen, wederom gemaakt door Francis Lawrence die ons drie van de vier films bracht.

Betere films
Producent Nina Jacobson vertelde tijdens de New York Comic-Con dat we mogen verwachten dat de film de franchise beter zal maken. "Ik vind het echt geweldig dat er een duidelijk bindend weefsel zit tussen Lucy en District 12 en Katniss en de Hunger Games-films. Ik hou ervan dat Suzanne dat verbindend weefsel heeft gemaakt en dat we meer leren over Snows geschiedenis met 12, wat het anders maakt als je ziet hoe hij later met Katniss omgaat. Ik denk dat de eerste films nog beter worden dankzij deze prequel-film."

De Hunger Games worden ook heel anders. "Ze spelen zich in andere tijden af. Dit zijn de tiende spelen, tegenover de 75ste van Catching Fire. Dus ik denk dat het allemaal minder glamoureus aanvoelt dan het uiteindelijk zal worden. Ik denk ook dat het interessant is om het te zien vanuit het perspectief van een personage van het Capitol. "

NieuwsFilm

meest populair