Gerucht: Robert Downey Jr. terug in 'Secret Wars' met een twist!

Gerucht: Robert Downey Jr. terug in 'Secret Wars' met een twist!

Mocht het kloppen: logisch ook dat ze hem terughalen!!

Dat het Marvel Cinematic Universe nu een flinke vertraging oploopt, betekent niet dat de ambities kleiner zijn geworden. Het filmuniversum bouwt namelijk op naar een nieuw hoogtepunt en nu is er het gerucht dat Robert Downey Jr. hier gewoon onderdeel van uitmaakt.

Volgens een bron van Daily Express keert Downey Jr. terug, maar dan wel met twee aanpassingen ten opzichte van zijn eerdere avontuur die duurde tot in Avengers: Endgame. Maar hoe zal dat dan moeten gebeuren?

De nieuwe grote schurk: Beyonder
Volgens de bron van Daily Express krijgen we in de volgende fases van het MCU personages te zien krijgen als Doctor Doom, Galactus, Magneto en Kang the Conqueror. De voornaamste schurk zou echter de Beyonder zijn. En daar komt ook Iron Man in beeld.

De bron: "De belangrijkste vijand wordt de Beyonder en hij zal verschillende MCU-helden en slechteriken naar verschillende alternatieve aardes in het multiversum brengen om tegen elkaar te vechten. De planeten worden Battleworlds genoemd, net als in de stripboeken."

Robert Downey Jr. NIET als Iron Man
Downey Jr. keert volgens de bron niet terug als de Tony Stark die Iron Man wordt in de eerdere films. "Op een van deze Battleworlds gaan de Avengers Tony Stark ontmoeten. Niet de Stark die stierf in Endgame, maar een Stark van een parallelle aarde die door Reed Richards / Doctor Doom wordt gerekruteerd om zich bij de Illuminati aan te sluiten," aldus de bron.

In de nieuwe film zou hij opnieuw worden bewonderd door een Spider-Man. Dit keer niet door de Peter Parker van Tom Holland, maar door Miles Morales. Deze ontwikkelingen zouden we pas na de huidige reeks aangekondigde films te zien krijgen.

NieuwsFilm

meest populair