Gerucht: Tom Hardy als Venom in 'Spider-Man 3'

Gerucht: Tom Hardy als Venom in 'Spider-Man 3'

De derde Spider-Man solofilm wordt heel groot als dit gebeurt.

Hoeveel personages kan je in een film stoppen? Veel, als het aan Marvel Studios ligt. En dat kan ook, aangezien we in de twee recente Avengers-films zagen dat dit best leuk kan uitpakken. Nu lijkt het erop dat Spider-Man 3 vol zal zitten met bekende koppen uit het Marvel Cinematic Universe én daarbuiten.

Volgens The Direct krijgen we ook Tom Hardy te zien in de derde Spider-Man solofilm. Hij moet weer te zien zijn als Eddie Brock / Venom, de rol die hij ook speelde in Venom en het in juni 2021 te verschijnen Venom: Let There Be Carnage.

Marvel en Sony zouden in gesprek zijn met elkaar om ook Venom in de film te laten verschijnen. The Direct zegt dat er nog niets is besloten. Aangezien de opnames als snel zouden starten, zou je verwachten dat dit al besproken is, al kan het uiteraard altijd nog gaan om een kleine cameo.

Veel Marvel-figuren in Spider-Man 3
Het is al bekend dat we minimaal Peter Parker (Tom Holland) en Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) uit het MCU te zien krijgen. Ook Electro (Jamie Foxx) uit een "Marvel Legacy"-film krijgen we te zien. En dan zijn er nog wilde geruchten dat Tobey Maguire en Andrew Garfield gaan opduiken.

NieuwsFilm

meest populair