Algemeen

Verrassingen op foto's 'Jurassic World: Dominion'

Alle grote sterren uit de eerdere films zijn bij elkaar!

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In Jurassic World: Dominion krijgen we niet heel veel dino's te zien. In de zesde film in de franchise duiken namelijk bijna alle bekende gezichten uit de reeks op met die uit de Jurassic Park-films én die uit de Jurassic World-films.

Via nieuwe foto's vanaf de set wordt duidelijk dat Sam Neills Alan Grant, Laura Derns Ellie Sattler, Jeff Goldblums Ian Malcolm, Chris Pratts Owen Grady en Bryce Dallas Howards Claire Dearing gezamenlijk op een reeks foto's die Jurassic Vault online gooide.

En nog een verrassing
Op een van de foto's lijken de personages van Neill en Dern elkaar te kussen. Zou het kunnen zijn dat Alan Grant en Ellie Sattler elkaar weer in de armen hebben gesloten? Dit was al in de eerste film zo, maar in deel drie was het verhaal dat ze een eigen pad hadden gekozen.


De film van regisseur Colin Trevorrow verschijnt over een kleine twee jaar, op 10 juni 2022. En dat is nog best een tijdje wachten.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ik kijk wel uit naar deze film!
Vraag me af of Derns personage thuis blijft zoals in deel 3, of dit keer ook echt meegaat in de actie.

Xenolicker

Avatar

^ 'Meegaan' lijkt me wat te veel gevraagd op die leeftijd. Ik denk dat het beste waarop we mogen durven te hopen 'er achteraan hobbelen' is...?

Master Of Films

Avatar

Secret1994goesFilm "Vraag me af of Derns personage thuis blijft zoals in deel 3, of dit keer ook echt meegaat in de actie."
In de jaren 90 konden vrouwen in films nog gewoon op de bank blijven zitten, terwijl de mannen echt de actie konden beleven. Maaja in de jaren 90 was er ook geen Twitter. En vele grof gebekte millennials van nu, spelen toen nog met hun dino speelgoed. In deze tijden waar paar schreeuwerige PC kwasten op internet zoals gewoonlijk de volledige aandacht gaan krijgen, gaat Dern ook gewoon met de mannen.

Xenolicker

Avatar

^ Correctie van mijn eerdere reactie, na even gegoogeld te hebben: ze is pas 53! Ik dacht dat ze veel ouder was. In de meest recente film die ik heb waarin ze meespeelt lijkt ze 70.

chefry1983

Avatar

Een dino film en dan niet veel dino's te zien. Slechter dan de laatste film kan het niet worden toch?

MNDII

Avatar

Kan niet wachten op deze film. Of ze gaan kussen, kan me niet schelen. Zolang het maar een topfilm wordt met voldoende tanden

Coola

Avatar

^^ fallen kingdom is geweldig. Ik hoop dat dominion minstens net zo goed word.

NieuwsFilm

meest populair