Algemeen

Netflix wil flink wat animatiefilms per jaar gaan maken!

Sarandos heeft grootste plannen met de streamingdienst!

door Wouter Drummen om 12:06 in Algemeen
Streaminggigant Netflix wist vorig jaar nog hoge ogen te gooien metKlaus. De film werd genomineerd voor een Oscar in de categorie Beste Animatiefilm. Ze hebben nu de smaak goed te pakken. Binnenkort komen ze met Over the Moon, de eerste animatiemusical voor Netflix. De streamingdienst laat nu weten grote plannen te hebben op het vlak van animatie voor de nabije toekomst.

Tijdens eens recent interview liet Netflix-CEO Ted Sarandos zich erover uit: ''We zijn heel wat van plan. We zijn namelijk op weg om elk jaar maar liefst zes animatiefilms uit te brengen, iets dat nog geen enkele grote studio ons heeft voorgedaan. Ons motto is dan ook om te doen wat de concurrentie niet doet. Daar kan je echter enkel en alleen in slagen als je een betrouwbaar en sterk team hebt, dat bereid is serieuze beslissingen te nemen en daar dan ook achter blijft staan''.

Over the Moon zal vanaf 23 oktober te zien zijn op Netflix. Hieronder is de tweede trailer te zien, die zo'n twee weken geleden verscheen.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Ik vond Klaus van Netflix erg leuk, en deze lijkt me ook leuk. Dus als deze 2e nou dezelfde kwaliteit heeft als de eerste, dan zeg ik: Doen!

Maar 6 per jaar klinkt bijna als kwantiteit boven kwaliteit.

Decepticon

Avatar

Klinkt inderdaad als kwantiteit boven kwaliteit en ik deze nieuwe al niet leuk, musicals vind ik sowieso al niks.
Terwijl ik Klaus wel heel erg leuk vind en ook goed in elkaar zit kwa verhaal.
Ik ben benieuwd wat ze gaan maken

kokosnoot

Avatar

Ik hoop dat Netflix niet de fout maakt ook met andere series...kwantiteit boven kwaliteit te zetten. Want er zitten echt juweeltjes tussen van series. Zelfde geldt voor animatie films. Liever paar per jaar echt kwalitatief top dan meer maar matig, of zo zo. Denk dat ze toch als doel hebben 'maar Disney heeft zo veel animatie, wij moeten ook kwantiteit hebben' Je gaat Disney niet verslaan met haar animatie kwantiteit voor jeugdig publiek. Dat uitgangspunt maak je je zelf alleen maar zwak mee. Je kan je geld maar 1 keer uitgeven.

@Mof 60 xD

NieuwsFilm

meest populair