Eerste trailer 'Chaos Walking' met Tom Holland en Daisy Ridley gelekt

Eerste trailer 'Chaos Walking' met Tom Holland en Daisy Ridley gelekt

Sterren Tom Holland en Daisy Ridley in deze film die al jaren op de plank ligt.

De sciencefictionfilm Chaos Walking met de twee hoofdrolspelers, Spider-Man-acteur Tom Holland en Star Wars-actrice Daisy Ridley, ligt al een tijdje op de plank en het lijkt er vooralsnog niet op dat deze snel zal verschijnen. Nu is wel de trailer gelekt.

De opnames voor de film werden al in 2017 afgerond door regisseur Doug Liman (American Made, Edge of Tomorrow). In de beelden zie je ook Mads Mikkelsen (Doctor Strange) voorbijkomen.

Trailer gelekt en online
De kwaliteit is voorlopig nog wat mager. Mocht de high res opeens verschijnen, dan volgt die uiteraard zo spoedig mogelijk op FilmTotaal.

Trailer is verwijderd.


The Knife of Never Letting Go
Met een budget van maar liefst 100 miljoen dollar werd de Young Adult-boekentrilogie 'Chaos Walking' van Patrick Ness verfilmd. De eerste film is gebaseerd op deel één 'The Knife of Never Letting Go' uit 2008.

Het verhaal in Chaos Walking, ook met rollen voor Kurt Sutter, Nick Jonas en Demián Bichir, gaat over een wereld waar mensen elkaars gedachten kunnen horen en er gedacht dat vrouwen niet meer bestaan. En dan verschijnt opeens het personage van Ridley in beeld. De film staat op dit moment gepland voor januari 2021.

NieuwsFilm

meest populair