Celebrity

Hoe ziet Jessica Simpson eruit nu dat ze maar liefst 45 kilo is afgevallen?

Het resultaat mag er zeker zijn!

door FilmTotaal om 10:36 in Celebrity
De Amerikaanse zangers en actrice Jessica Simpson, o.a. bekend van The Dukes of Hazzard, heeft op Instagram nieuwe kiekjes van zichzelf gedeeld. De 40-jarige Simpson is namelijk maar liefst 45 kilo afgevallen in enkele maanden tijd, iets waar ze zich nu trots over uitlaat.

Ze heeft hard getraind met haar persoonlijke trainer, Harley Pasternak, die het volgende zegt: ''Jessica was heel erg gemotiveerd en positief ingesteld. Ze wil haar leven over een andere boeg gooien. Ze zei dat haar lichaam de afgelopen tien jaar niet van haar was geweest. Niet op een slechte manier - haar lichaam was gemaakt om als mama nieuw leven te creëren. Maar ondertussen is dat lijf weer van haar en wil ze er het meeste van maken en van kunnen genieten''.

Stap voor stap
Jessica dook dan ook niet meteen weer de sportzaal in, maar begon met rustige trainingen en bouwde de intensiteit op. Ook lag een groot deel van de focus op gezonde voeding en voldoende nachtrust. Zo zegt Simpson: ''Het is echt heel hard werken geweest. Maar het was meer dan de moeite waard. Ik ben goed op weg en het voelt geweldig. Het doel was niet direct om tientallen kilo's af te vallen, maar gewoon om me beter te voelen en dat is zeker het geval''.

Zie hieronder hoe de actrice er vandaag de dag uitziet, wat natuurlijk een heel verschil is met de foto boven het artikel.NieuwsFilm

meest populair