Gal Gadot stinkend rijk door enorme salarisverhoging 'Wonder Woman 1984'

Gal Gadot stinkend rijk door enorme salarisverhoging 'Wonder Woman 1984'

December 2 x in de bioscoop (mogelijk).

Uiteraard zijn de salarissen van de grote sterren uit Hollywood een beetje (heel erg) uit proportie, maar er is logischerwijs maar één The Rock of Charlize Theron. En er is op zeker maar één Gal Gadot, de prachtige actrice die eind dit jaar zomaar twee van haar films in de bioscopen zou kunnen zien verschijnen.

In een artikel van Vanity Fair wordt duidelijk dan de actrice slechts 300.000 dollar betaald kreeg voor Wonder Woman uit 2017, een aalmoes voor de grootste Hollywoodsterren. Tegenwoordig bevindt ze zich tussen de allergrootsten en ze mocht voor Wonder Woman 1984 maar liefst 10.000.000 dollar bijschrijven.

Geld niet de drijfveer
In het artikel komt ook WW1984-regisseur Patty Jenkins aan het woord en zij gaf aan dat geld niet de drijfveer is van Gadot: "Gal is iemand wiens primaire focus is haar personage recht aandoen. Het is zo bijzonder om zo'n 'Wonder Woman' in de hoofdrol te hebben. Ze is niet op zoek naar glorie of roem - ze vraagt altijd: 'Wat kunnen we hiermee doen dat goed is voor de wereld?'"

Van Gadot moeten eind dit jaar de DC-film Wonder Woman 1984 (24 december) en het Murder on the Orient Express-vervolg Death on the Nile (17 december) in de bioscoop verschijnen. De kans is groter dat de films een plekje in 2021 krijgen.

NieuwsFilm

meest populair