Armie Hammer heeft zijn zinnen gezet op 'The Man From U.N.C.L.E 2'

Armie Hammer heeft zijn zinnen gezet op 'The Man From U.N.C.L.E 2'

De acteur heeft er zin in, nu de makers en het publiek nog...

Alles leek aanwezig om in 2015 van The Man From U.N.C.L.E. een succes te maken. Regisseur Guy Ritchie met zijn kenmerkende ingrediënten, een budget van $75 miljoen dollar en met Henry Cavill en Armie Hammer twee charismatische hoofdrolspelers.

Helaas bleef dat succes een beetje uit. Er werd wereldwijd zo'n $110 miljoen dollar opgehaald. Toch heeft de film de afgelopen jaren een cultstatus opgebouwd naarmate meer mensen de spionagetitel ontdekten en steeds meer klinkt de vraag of er een vervolg komt. Één iemand is daar in ieder geval enthousiast over en dat is de 34-jarige Hammer:

"Vertrouw me, als iemand het aanbiedt, zou ik meteen zeggen 'yes, laten we gaan'! Ik krijg mensen die het vragen en persoonlijk hoop ik het, want ik zou het heel graag willen. Producer en schrijver Lionel Wigram vertelde mij eens over het idee wat hij had en ik dacht 'laten we het gewoon maken'. Blijf vooral aandringen, dan kunnen we het hopelijk ooit doen"!

Dilemma voor de makers
In The Man From U.N.C.L.E. zagen we het verhaal van CIA-agent Napoleon Solo (Cavill) en KGB-agent Illya Kuryakin (Hammer). Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog moeten de twee leren hun verschillen opzij te zetten om een ​​wapenhandelaar op te sporen die nazi's van nucleaire wapens wil voorzien. De cast bevatte verder Alicia Vikander en Hugh Grant.

Het eind was ook duidelijk bedoeld om een franchise te beginnen, maar dat is er dus tot op heden niet van gekomen. De groeiende cultstatus is veelbelovend, maar het (te) lage financiële rendement van het origineel staat waarschijnlijk in de weg. Wil jij meer From U.N.C.L.E. zien?

NieuwsFilm

meest populair