Algemeen

Armie Hammer heeft zijn zinnen gezet op 'The Man From U.N.C.L.E 2'

De acteur heeft er zin in, nu de makers en het publiek nog...

door Arjen Rooseboom om 08:59 in Algemeen
Alles leek aanwezig om in 2015 van The Man From U.N.C.L.E. een succes te maken. Regisseur Guy Ritchie met zijn kenmerkende ingrediënten, een budget van $75 miljoen dollar en met Henry Cavill en Armie Hammer twee charismatische hoofdrolspelers.

Helaas bleef dat succes een beetje uit. Er werd wereldwijd zo'n $110 miljoen dollar opgehaald. Toch heeft de film de afgelopen jaren een cultstatus opgebouwd naarmate meer mensen de spionagetitel ontdekten en steeds meer klinkt de vraag of er een vervolg komt. Één iemand is daar in ieder geval enthousiast over en dat is de 34-jarige Hammer:

"Vertrouw me, als iemand het aanbiedt, zou ik meteen zeggen 'yes, laten we gaan'! Ik krijg mensen die het vragen en persoonlijk hoop ik het, want ik zou het heel graag willen. Producer en schrijver Lionel Wigram vertelde mij eens over het idee wat hij had en ik dacht 'laten we het gewoon maken'. Blijf vooral aandringen, dan kunnen we het hopelijk ooit doen"!

Dilemma voor de makers
In The Man From U.N.C.L.E. zagen we het verhaal van CIA-agent Napoleon Solo (Cavill) en KGB-agent Illya Kuryakin (Hammer). Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog moeten de twee leren hun verschillen opzij te zetten om een ​​wapenhandelaar op te sporen die nazi's van nucleaire wapens wil voorzien. De cast bevatte verder Alicia Vikander en Hugh Grant.

Het eind was ook duidelijk bedoeld om een franchise te beginnen, maar dat is er dus tot op heden niet van gekomen. De groeiende cultstatus is veelbelovend, maar het (te) lage financiële rendement van het origineel staat waarschijnlijk in de weg. Wil jij meer From U.N.C.L.E. zien?

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

kidcassidy

Avatar

Erg leuke film en gewoon te zien op Netflix geloof ik. Kijkt lekker weg! Laat deeltje 2 maar komen

Decepticon

Avatar

Heeft deze film een cultstatus opgebouwd? Serieus? Dat is mij even ontgaan. Leuke film voor een keer, maar had voor mij geen herkijk waarde. Een 2e deel zal ik misschien wel kijken, maar van mij hoeft het niet.

Dawgruule

Avatar

Dat zou fantastisch zijn! Ik vond deel 1 erg leuk, nu deze wat meer aandacht krijgt op Netflix heeft een deel 2 ook wel meer kans van slagen

adofmirosch

Avatar

Laat maar komen, heerlijk filmpje.

Overlord

Avatar

Kom maar op. Ik heb hem jarenlang laten liggen maar onlangs voor het eerst gezien op Netflix en heb me prima vermaakt

Eefjedg

Avatar

Hey! Deze film is geweldig.
Ik ben een petitie begonnen om de sequel te krijgen. Ik weet dat het een beetje droomachtig is, maar met mijn film account voor deze film op Instagram werd ik gevolgd door én de costume designer maar ook: Lionel Wigram. Hij heeft een prive account dus je kan het niet zien, ik heb hem gelijk een brief gestuurd via DMs.
Ik vroeg aan hem verschillende dingen, en of een petitie gaat helpen. Hij zei: Thank you for making this petition, it definitely helps.
Ik heb hem gevraagd of er ooit nog een sequel gaat komen ook al was de box office niet zo groot. Helaas mag ik niet zeggen wat hij allemaal heeft gezegd maar, ze zijn nog steeds bezig met alles uitwerken. Hij zij dat als ik dit publicly had gedeeld dat de kans dat er al iets komt nul is, ‘jeopardising the chances of a sequel coming together.’
We hebben al 1600 handtekeningen dus als jullie willen tekenen graag!
https://www.change.org/guyritchieweneedthissequel
Armie Hammer zei ‘keep pushing’ dus ik denk dat de petitie ook een beetje helpt Smiley face

NieuwsFilm

meest populair