Betekent 'K3: Dans Van De Farao' het einde van de meidengroep?

Betekent 'K3: Dans Van De Farao' het einde van de meidengroep?

Ouders zullen het antwoord wel weten, maar de kleintjes staat een spannend avontuur te wachten.

Hanne, Marthe en Klaasje zijn terug voor een nieuw avontuur. Dat brengt hen deze keer in Egyptisch sferen in K3: Dans Van De Farao.

Ook de Vlaamse komiek Jacques Vermeire zal uiteraard weer te zien zijn. Nieuwe rollen zijn er voor Soy Kroon, Britt Scholte, Carry Goossens en Zappelin-presentatrice Fenna Ramos. De regie ligt in handen van Bart van Leemputten, die al menig Plop-, Piet Piraat- en K3-film inblikte.

Tritanchamon
Wanneer K3 een nieuw album uitbrengt, zien zij in een Egyptisch museum de ideale locatie voor een optreden. Tijdens een rondleiding mogen de dames een wens doen bij de Egyptische Wenskat. Maar dan komen deze plotseling uit.

De wensen zijn echter vervloekt door farao Tritanchamon. Deze keren zich daardoor tegen de meiden. Wat volgt is een knallende ruzie die het einde van K3 betekent. Is dit het laatste avontuur of overwint hun vriendschap?

Onderbroekenlol
De trailer van K3: Dans Van De Farao belooft geen baanbrekende film en daar zullen de kleine fans geen moment van wakker liggen. Zij willen spannende avonturen, simpele onderbroekenlol en leuke, nieuwe liedjes. Zo te zien worden ze op hun wenken bediend.



NieuwsFilm

meest populair