Video

Betekent 'K3: Dans Van De Farao' het einde van de meidengroep?

Ouders zullen het antwoord wel weten, maar de kleintjes staat een spannend avontuur te wachten.

door Timothy van Damme om 22:30 in Video
Hanne, Marthe en Klaasje zijn terug voor een nieuw avontuur. Dat brengt hen deze keer in Egyptisch sferen in K3: Dans Van De Farao.

Ook de Vlaamse komiek Jacques Vermeire zal uiteraard weer te zien zijn. Nieuwe rollen zijn er voor Soy Kroon, Britt Scholte, Carry Goossens en Zappelin-presentatrice Fenna Ramos. De regie ligt in handen van Bart van Leemputten, die al menig Plop-, Piet Piraat- en K3-film inblikte.

Tritanchamon
Wanneer K3 een nieuw album uitbrengt, zien zij in een Egyptisch museum de ideale locatie voor een optreden. Tijdens een rondleiding mogen de dames een wens doen bij de Egyptische Wenskat. Maar dan komen deze plotseling uit.

De wensen zijn echter vervloekt door farao Tritanchamon. Deze keren zich daardoor tegen de meiden. Wat volgt is een knallende ruzie die het einde van K3 betekent. Is dit het laatste avontuur of overwint hun vriendschap?

Onderbroekenlol
De trailer van K3: Dans Van De Farao belooft geen baanbrekende film en daar zullen de kleine fans geen moment van wakker liggen. Zij willen spannende avonturen, simpele onderbroekenlol en leuke, nieuwe liedjes. Zo te zien worden ze op hun wenken bediend.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Mijn dochter is nu bijna 2,5 jaar oud en ik hoop dat ze groot fan word van K3. Dan mag papa een keertje mee naar een concert.
Smiley face Smiley face

Master Of Films

Avatar

Einde van K3.....you're sh!tt!ng me!!! Nee, nee, neeeeeeeeee.

GreenHornet

Avatar

Ik hoop dat er nog bioscopen open zijn als film draait.

Count Vertigo

Avatar

Mijn hemel, het is erg triest dat pornografische accounts op de reacties bij de trailer van jonge kinderen gaan reageren...

David Mills

Avatar

Nee, K3 moet gewoon doorgaan. Ik ben naar K3 in de ruimte en naar de Vlindershow geweest en mijn dochter heeft genoten (en pappa was blut want het mag wat kosten, €180,00 voor ons 3tjes per show)

Hiss

Avatar

Ik vraag mij af wat de vaders thuis op de bank hebben zitten als ze enthousiast worden van deze grietjes..

milo007

Avatar

Deze film kwam onlangs negatief in de Belgische media, hij zou racistisch zijn tegenover Egyptenaren. Mss is dat de reden van hun breakup dat 1 van hen under the surface een neonazi is ofs?

Glenn S

Avatar

Da zijn 3 domme racistische wijven. En ze willen alle kinderen racisme aanleren. Schiet gewoon die handel af.

HDVreugdenhil

Avatar

@master of films:

Het is een FILM!! Films zijn NIET echt. De ‘ruzie’ die de meiden van K3 krijgen, is niet echt. Is gespeeld... Dus ze gaan niet ‘in het echt’ uit elkaar!

BillySavastano

Avatar

^ Dit kan geen serieuze reactie zijn toch?

kokosnoot

Avatar

het is het einde van Belgie! Farao's gaan het voortaan regeren.

NieuwsFilm

meest populair