Video

Netflix dropt eerste trailer voor nieuwe kerstfilm 'Operation Christmas Drop'

De nieuwe romkom is vanaf 5 november te bekijken.

door Jan-Peter Rook om 13:20 in Video
De kerst komt er langzaamaan weer aan en dat betekent kerstfilms! Netflix heeft alweer een nieuwe klaarstaan: Operation Christmas Drop. Deze romkom gaat over een congresassistente die een luchtmachtbasis moet sluiten. Uiteraard krijgt ze gevoelens voor een van de piloten en dat is gezien haar missie allesbehalve verstandig. Bekijk hieronder de trailer en poster.


Terwijl ze bewijs verzamelt om de sluiting van een luchtmachtbasis aan het strand te rechtvaardigen, stuit congresassistente Erica Miller op de goedhartige piloot Andrew Jantz. Hij heeft een project genaamd Operation: Christmas Drop: een supersympathieke, decennia oude traditie waarbij cadeaus en benodigdheden via een parachute worden verschaft aan de inwoners van afgelegen buureilanden.

Warme gevoelens
Wetgevers vragen zich logischerwijs af of de mensen van deze luchtmachtbasis te veel tijd over hebben en daarom maar dit soort dingen gaan doen. Erica, die warme gevoelens voor Andrew begint te krijgen, begint juist steeds milder te worden.

Operation Christmas Drop is een film van regisseur Martin Wood en het scenario werd geschreven door Gregg Rossen en Brian Sawyer. De cast bestaat uit Kat Graham, Alexander Ludwig, Aaron Douglas en Virginia Madsen.

De film is vanaf 5 november te zien op Netflix.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Draven

Avatar

Na het zien van de trailer heb ik het gevoel de hele film al gezien te hebben.

NieuwsFilm

meest populair