Griezelige foto van een verwoeste schoolbus op set 'Jurassic World: Dominion'

Griezelige foto van een verwoeste schoolbus op set 'Jurassic World: Dominion'

Een dinosaurus is losgegaan op een schoolbus.

De opnames van Jurassic World: Dominion zijn weer bijna klaar om door te gaan. Die kwamen onlangs stil te liggen nadat bleek dat een van de crewleden corona had. Nu mag men bijna weer verder en is er via de Daily Mail een bijzonder beeld van de set online verschenen.

Volgens de Daily Mail, waar je ook de foto kan bekijken, komt deze van de set in Winterfold Forest, in Surrey Hills. Daarop zie je een schoolbus liggen in een bos, die eruit ziet alsof een dinosaurus ermee aan de slag is gegaan. Verder ligt er heel wat sneeuw, wat past bij de setting die we op andere beelden gezien hebben.

Andere wereld
Deze derde film in de Jurassic World-reeks speelt zich in een heel andere wereld af dan eerdere delen. Ditmaal zijn de dinosaurussen losgeslagen en leven ze in het wild. De mensheid moet nu leren om met hen samen een wereld te delen en dat is niet zo heel gemakkelijk.

Er lopen namelijk heel wat verschillende gevaarlijke dinosaurussen rond, die het op mensen voorzien hebben. Precies zoals je dus kan zien op de foto op de site van de Daily Mail. De opnames mogen over een week weer verder; de release van de film moet op 10 juni 2022 plaatsvinden.

NieuwsFilm

meest populair