'Mad Max: Furiosa'-ster over de film

Chris Hemsworth heeft er ontzettend veel zin in.

Regisseur George Miller heeft eindelijk wat castleden gevonden voor zijn Mad Max-prequel. Actrice Anya Taylor-Joy speelt straks de rol van een jonge Furiosa en wordt vergezeld door Chris Hemsworth en Yahya Abdul-Mateen II.

Vandaag vertelt Hemsworth via zijn Instagram-pagina iets over de film. "Ik ben echt wel blij om onderdeel te mogen zijn van een franchise die veel voor mij als kind dat in Australië opgroeide betekend heeft. Mad Max is een groot deel van de reden waarom ik actief werd als acteur. Het feit dat ik de eer heb om niet alleen geregisseerd te worden door de visionair George Miller, maar ook deel mag uitmaken van het oorsprongsverhaal van Furiosa, is ontzettend opwindend. Ik heb groot respect voor George, Mel, Chalrize, Tom en alle andere cast- en crewleden die geholpen hebben om deze epische wereld op te bouwen. Ik zal mijn best doen om de traditie van bad-ass films voort te zetten," aldus de acteur.

Oorsprongsverhaal van Furiosa
De film vertelt straks het oorsprongsverhaal van Furiosa. We weten al dat ze opgroeide bij de Vulvani in de Green Place. Maar ook dat ze uit dat idyllische land weggerukt werd om voor Immortan Joe als broedvrouw te dienen.

Meer weten? Lees dan hier ons artikel over de geschiedenis van Furiosa.




NieuwsFilm

meest populair