Posters met MEGAmonsters uit 'Monster Hunter'

Posters met MEGAmonsters uit 'Monster Hunter'

Milla Jovovich vs grote monsters in deze nieuwe film van Paul W.S. Anderson.

Van regisseur Paul W.S. Anderson hebben we al heel wat snelle actiefilms gekregen en in de Resident Evil-franchise toverde hij al een aantal CGI-monsters op het witte doek. Maar zo groot als zijn monsters zijn in Monster Hunter kregen we nog niet eerder van de regisseur.

Eerder deze week verscheen de volledige trailer en daarin zagen we dat een groep soldaten, onder leiding van luitenant Artemis van Milla Jovovich (Resident Evil), in een alternatieve wereld belandt. Het is een wereld vol monsters, maar ook met andere mensen die deze monsters bevechten.

MONSTERposters voor Monster Hunter
Uiteraard zijn CGI-monsters een jaarlijks terugkerend onderwerp op het witte doek. Zo hadden zagen we de laatste jaren films als Godzilla: King of the Monsters, Rampage, Pacific Rim en Cloverfield. Hieronder twee posters met daarop Jovovich, met achter haar twee van de monsters.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Op 3 december moet Monster Hunter in première gaan en daarin zien we de martial arts legende Tony Jaa (xXx: Return of Xander Cage) als de belangrijkste redder in nood. Mocht het kunnen, ga jij deze dan in de bioscoop zien?

NieuwsFilm

meest populair