'She-Hulk'-actrice ontkent dat ze gecast is in de Marvel Studios-rol

'She-Hulk'-actrice ontkent dat ze gecast is in de Marvel Studios-rol

Het MCU moet helaas op zoek naar een nieuwe She-Hulk.

Dit is een vreemde. Een hele rits vakbladen meldde dat Tatiana Maslany getekend had voor de hoofdrol in Disney+-serie She-Hulk. Daarin zou zij dus Jennifer Walters spelen, het beroemde nichtje van Bruce Banner, a.k.a. Hulk.

Maslany leek ook echt aan boord, en zelfs coster Mark Ruffalo feliciteerde haar met het krijgen van de rol. Maar nu ontkent de actrice. "Dat klopt dus niet, en het is een beetje als een persbericht dat uit de hand is gelopen," aldus Maslany tijdens een interview met The Sudbury Star.

Niet waar
"Het klopt echt helemaal niet. In het verleden ben ik al eens aan dat soort dingen verbonden, en de pers is er bovenop gesprongen. Maar het is helaas geen ding. Hoe het precies zo is geland, weet ik niet precies. Jij zou het beter moeten weten, ik heb geen idee," aldus de actrice tegen de journalist.

Geruchten worden natuurlijk veel vaker ontkend door acteurs en actrices. Maar het komt niet vaak voor dat een bericht als dit de wereld in geholpen wordt, door betrouwbare vakbladen en andere castleden acteurs zelfs feliciteren, en het toch niet klopt. Wat er precies aan de hand is, is dus nog niet zeker, maar mogelijk is ze plotseling vertrokken uit het project.

Dat betekent voor Marvel Studios dat er gezocht zal moeten worden naar een nieuwe She-Hulk. Dat terwijl de opnames begin volgend jaar al van start moeten.

NieuwsFilm

meest populair