Algemeen

Disney+ voegde de afgelopen week 4 nieuwe films toe

Het aanbod van Disney+ is de afgelopen week weer wat gegroeid!

door Jim Pedd om 17:52 in Algemeen
Disney+ heeft een paar nieuwe films toegevoegd deze week. Het was een behoorlijk degelijk weekje, dus laten we er snel in duiken.

Onward (2020)
Regie: Dan Scanlon | Cast: Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, John Ratzenberger
De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers, die een bijzondere en avontuurlijke zoektocht beginnen om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is.


Clouds (2020)
Regie: Justin Baldoni | Cast: Fin Argus, Sabrina Carpenter, Madison Iseman, Neve Campbell
Zach Sobiech is een vrolijke tiener in zijn laatste schooljaar. Hij is dolblij, want zijn droommeisje wil met hem mee naar het eindejaarsbal. Maar zijn wereld komt op z'n kop te staan als hij hoort dat hij kanker heeft en dat hij nog maar zes maanden te leven heeft. In die tijd wil hij er het meeste van maken en besluit hij samen met zijn beste vriendin Sammy om een album uit te brengen. Dat gaat viral en wordt een muzikaal fenomeen. Uiteindelijk besluit hij een hitnummer CLOUDS te schrijven.


Mère et Fille, California Dream (2016)
Regie: Stéphane Marelli | Cast: Lubna Gourion, Isabelle Desplantes
Barbara is zestien jaar oud en doet mee aan een prestigieuze modewedstrijd. Haar jurk mag ze presenteren in de finale. Samen met haar moeder reist ze naar de Verenigde Staten, wat toch best complex is op die leeftijd met een moeder dit het niet ziet zitten!


Saving Notre-Dame (2020)
Regie: Quentin Domart e.a. | Cast: Stéphane Bern
Deze documentaire brengt op ingrijpende wijze in beeld hoe de verwoestende brand in de bekende Parijse kathedraal toesloeg. Een stel dappere brandweermannen en -vrouwen zette alles op alles om de kathedraal te redden. Deze speciale documentaire brengt in beeld hoe de reconstructie plaats vindt en brengt een ode aan de mensen die de kathedraal redden.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Overlord

Avatar

nope, nog even wachten met het abonnement

Goku32

Avatar

Echt ook al zo een troep elke keer

NieuwsFilm

meest populair